torsdag 29 december 2011

Julen!

Jag har haft en fantastiskt fin och härlig jul (trotts denna snöbrist....).
Jag blev inbjuden till Busmusens underbara och stora familj.
Jag trodde att jag skulle vara dödligt nervös men av någon anledning så kändes det bara otroligt bra redan innan jag kom dit och jag var inte alls nervös.
Kanske för att jag mött några av hennes syskon tidigare... men iaf så blev vi väldigt väl mottagna jag och min lilla dotter :)
Det var en härlig känsla att vara så välkommen!
På något sätt infann det sig lite av en isfolkskänsla... så där öppet, härligt, varmt och välkomnande. Stark släktkänsla, härliga personligheter. Ingen utanför. Underbart!
God mat (massvis med mat *ler*), glada skratt... helt enkelt en härlig jul!
Tomten kom minsann oxå till barnens och de vuxnas förtjusning.... och helt ärligt så har jag aldrig någonsin sett så mycket julklappar på ett å samma ställe, någonsin....
Barnen var helt lyriska och min dotter hade stjärnor i ögonen!

Roligast var dock julklapps rouletten för de vuxna :D
Alla hade köpt 2-4 julklappar var där den sammanlagda summan skulle vara 200 kr.
Tror vi var 15 vuxna så högen med bytes klappar på bordet var enorm!
Sen gick en tärning runt och om man slog ett eller sex så fick man ta en klapp från högen.
Jag hade inte rätta knycken och blev utan klapp de första 5 rundorna men sen släppte det.
När alla klappar var slut så drogs en timer på på en bestämd tid och så gick tärningen runt igen... men denna gången så fick man sno klappar av varandra... hejdlöst roligt!
Man hade ju ingen aning om vad man slogs om... *skrattar*
Jag fick iaf tre klappar!
Ett fint set med två stycken vita porlins skålar som det stod fredagsmys på. En dvd box med tre Travolta filmer och en ask med tea buiscuets (hur nu det stavas...) med smak av hallon och choklad... mums!
Själv hade jag sattsat på ett "seriöst" paket med en biobiljett i och ett "skojsigt" paket med roligt toa papper i från lagerhouse med serietidnings bubblor med orden Poff, Bang osv... å en förpackning med katrinplommon... jag menar... shit happens.... *asg*
Busmusen tyckte det var en perfekt bytesklapp... jag skrattade ganska gott själv... men funderade liiite på hur det skulle tas emot.
Lyckligtvis hennes familj humor.... och paketet hamnade hos Busmusens pappa... jomensåatt... nu känner ni mig... bajshumor på låg nivå *asg*
Det är bra att lägga ribban på en gång... bajspapper jupp!

2 kommentarer:

  1. Tack själv Petra, det var jättekul att få träffa Dig och Din dotter, Ni passade ju in så bra i vår familj!

    SvaraRadera
  2. Vi kör julklapsspelet varje år på jobbet. Men vi har två tärningar så ska man få lika då =) Det är verkligen superkul å man blir små monster hahahahaa.. Härligt att ni fick en sån toppen-julafton =) //Lollo

    SvaraRadera