torsdag 5 januari 2017

En av tre nominerade till Årets Bok på QX-galan!Min debutroman "På andra sidan växer gräset" har blivit en av tre nominerade i kategorin Årets Bok på QX-Galan 2017.

Den 20/12 var jag på signering på Ica Maxi Lindhagen i Stockholm tillsammans med författarkollegor från Idus förlag. När vi packat ihop våra böcker efter signeringen så gick jag ut och kollade Facebook och en kompis hade taggat mig i ett inlägg där det stod: Grattis till nomineringen till QX-Galan, jag trodde nästan det var ett skämt men min kompis försäkrade mig snabbt att detta inte var något man skämtade om :)

Från tidningen och ja, de har missat lite på namnet ;)
Det är läsarna som har fått nominera fritt vilka som skulle bli de slutgiltiga nominerade och min bok var en av de som fått flest röster. Jag fattar ingenting. Alla ni som var inne och nominerade mig: Jag är så glad och tacksam  <3
Ett stort TACK till Er alla <3

De nominerade till Årets Bok

Så nu är jag en av tre och inte vilka tre som helst. De andra nominerade är Christer Lindarw med boken "This is it" och Anna Ahlund med boken "Du bara"
Så nu kan man gå in på QX och nominera i de olika kategorierna och om du vill och har lust får du gärna gå in och rösta på mig <3

Det kostar 5:- att rösta och man kan rösta en gång per mobilabonnemang. Tänk på att röstsedeln räknas endast efter att den har blivit bekräftad med ett sms :)


Nu till nästa spännande "problem". VAD SKA JAG HA PÅ MIG? Hahaha!
Jag är inte en klänning eller kjol person till en del personers stora förtret *asg*
Jag känner att det är viktigt att ha något som jag känner mig bekväm och avslappnad i och funderar på vad det skulle vara.
För mig som är rätt ointresserad av kläder så innebär detta att jag behöver typ allt, haha. Jag behöver till och med köpa bh, skor och smink ... Det enda smink jag har är ögonskugga och mascara. Min foundation och mitt puder är nog på riktigt över 5 år gamla ... och jag har hört att smink är färskvara :o 
Sen ska vi hitta något läckert till min älskade sambo BusMusen också och det är är nästan roligare än att shoppa till mig själv. Hon är verkligen värd att köpa sig något riktigt läckert <3
Så nu har vi några få veckor på oss att fixa detta med allt från hotell, resa, kläder, skor, smycken och smink. Sååååå roligt!

Galan går av stapeln 6/2 på Cirkus i Stockholm och jag längtar!

Glitter & Bling
/GalaMusen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar