måndag 6 juli 2015

Återuppståndelsen!

Nu är det dags att väcka liv i den här bloggen igen!
Det händer så otroligt mycket i mitt liv just nu så jag vet knappt vart jag ska börja.
Jag kommer i år att bli publicerad i två antologier och med min alldeles egna roman och det känns helt magiskt.
I novellantologin "Steampunk sagor - berättelser från en svunnen framtid" är min novell "Fröken Victorias hemlighet" med och det finns självklart en HBTQ anknytning ;)

Visst är det ett fantastiskt snyggt omslag?
I barnantologin "Stapplande steg" finns min novell "Bara några timmar kvar" om lilla Vildas förväntansfulla morgontimmar inför första skoldagen och hennes två pappor.
Omslaget är inte färdigt ännu.

Sen i höst/vinter kommer min roman "På andra sidan växer gräset" ut!
Herregud, jag trodde verkligen aldrig att jag skulle ge ut en bok, visst drömde jag om det men oj, nu är det på riktigt.
Jag skickade in mitt manus till flera olika förlag och ett förlag mailade tillbaka direkt och sa att de var väldigt intresserade men de gav bara ut e-böcker så jag tvekade och tackade nej och tänkte att nu har jag hoppat i en galen tunna...
Sen hörde Calidris av sig och berättade att de är ett hybridförlag och att de verkligen gillade min bok. Jag tvekade en stund då hybridförlag inte riktigt har haft så bra status i bokbranschen men jag bestämde mig för att våga satsa på min dröm och vara med och finansiera boken själv.
Många är kritiska och en aning bakåtsträvande och tycker att hybridförlagen luras men jag anser att jag gått in i det här avtalet med öppna ögon och jag hoppas självklart på att det ska fungera och gör det inte det då vet jag att jag iaf har vågat satsa (jag kommer skriva ett inlägg om detta senare):
 
För bara fem-sex veckor sedan så hörde ytterligare ett förlag (ett "vanligt") av sig och bad tusen gånger om ursäkt för det väldigt sena svaret och sa att de verkligen gillade mitt manus och undrade om det fortfarande var aktuellt med utgivning.
Känslan att skriva tillbaka och säga nej, boken kommer ut i höst/vinter på annat håll, det var väldigt speciell. De skickade tillbaka att de hade misstänkt det men hoppades iaf. Fin bekräftelse tycker jag :DInga kommentarer:

Skicka en kommentar