fredag 2 september 2011

Astrologi - Nöjd!

Fortsätter på temat stjärntecken...
Nu har jag kikat lite mera, på mitt eget och på några andra och jag måste säga att jag har minsann det Bästa tecknet!!!
I like it!
Skorpionen måste vara det hetaste tecknet haha... 
Så låt mig nu här försöka sammanfatta Skorpionen lite...

Skorpionens energi används till förändring, en intensiv kraft, som bryter ned för att ge möjlighet till att bygga upp något helt nytt. Skorpionens tecken associeras i hög grad till starka, intensiva känslor. Känslor som ofta är irrationella och komplexa, så att de är svåra att förklara med ord för andra.
Negativa drag/egenskaper: Svartsjuk, inåtvänd och brutal....
Positiva drag/egenskaper: Elegans, beslutsam, flitig och charmig.Starka känslor och lidelser. Målmedveten, högst fantasifull, omdömesgill, skarpsinnig, bestämd och uthållig!
(Jag måste flika in att jag tycker de positiva egenskaperna vida överträffar de negativa....)
Skorpionen är de häftiga känslornas tecken. Allt som är drastiskt och plötsligt och rentav fruktansvärt är Skorpionen karakteristika.
Skorpionen kan på ytan vara märkvärdigt oberörd men innanför vävs farliga drömmar och fantasier. Hon dras till det absurda och giftiga. älskar med glöd och hatar med samma glöd. Skorpionen trivs bäst i extremlägen. Skorpionen har en förmåga att få omvärlden att leva ut de starkaste känslor men själv bevara ett synbart lugn. När de är förälskade är de upp över öronen förälskade och ingenting får hindra dem. De har en stark lojalitet och deras passion är ibland överväldigande. Skorpioner är mycket intresserade av sex- inte förvånande eftersom Skorpionen styr över könsorganen- och deras längtan efter sensuella landvinningar blir ofta för mycket för deras partners. Skorpionen är en kraftfull, orädd älskare, som inte drar sig för att njuta omåttligt av sprit, droger och romantik. Detta ganska hemlighetsfulla tecken är fyllt av starka känslor och precis som djuret som är dess förebild kan Skorpioner sticka till om de blir uppretade. De blir snabbt och intensivt förälskade men om man försöker förändra en Skorpion eller få henne att anamma ens egen världsbild istället för hennes egen, går hon antagligen till attack. De älskar och lever på sitt eget sätt och kämpar i tysthet med att övervinna alla livets mörka sidor. Eftersom Skorpionerna är intresserade av överjordiska ting, är det inte förvånande att vissa av dem styr in sin passion på en högre livsnivå!

Sen kan jag tillägga något jag gillade...
Skorpionens växt: Aloe, Trollhassel och kattmynta
Motto: Jag önskar- Jag kontrollerar
Planet: Pluto
Metall: Stål
Nyckelord: Passion
Tarotkort: Döden
Element: Vatten
Turdag: Tisdag
Tur nummer: 2 & 4
Kristall: Opal
Färg: Rödbrun

Jahapp... thats it!
I det stora hela... Me like... haha

1 kommentar: